pátek 21. února 2014

Peněženky

Vždy se mi líbilo, když kabelka a peněženka, či další výbava kabelky jako obal na mobil nebo kosmetická taštička k sobě ladily. Což o to, kabelka  nebo obal na mobil - to nebyl problém. Ale co taková peněženka, která by splňovala vše co od ní uživatel žádá a ještě k tomu vypadala cool ? Naštěstí se na trhu objevil časopis Marinna s blbuvzdorným návodem jak na to. Zde je výsledek mého zápolení.




Nejprve jsem ušila peněženku přesně podle návodu. Dcera usoudila, že ji nutně a neodkladně potřebuje a přemístila ji k sobě do skřínky.








Druhou peněženku jsem si ušila do sady k ragovce . Jde o totální recyklát - riflovina z manželových kalhot a vnitřek z povlečení .-)



Zde jsem již upravovala rozměry a lehce tunila - v zadní části jsem přidala kapsičku na kartu.







A poslední jsem došila včera, je to jen takový pokus, potřebovala jsem doladit rozměry na zip, který jsem zakoupila, asi ji pustím do světa.























3 komentáře:

  1. Jsou skvělé Sati, moc pěkně ušité:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sati,penezenky jsou krasne. Chtela bych podobnou usit, ale marne hledam strih. Mohla bych te poprosit o radu..dekuji

    OdpovědětVymazat
  3. Střih na ně přímo není. Postup jak ušít peněženku - konkrétně tu fialovou jsem našla v Marinně - měla jsem ji půjčenou z knihovny. Ty další už jsem si dělala sama, Vycházela jsem ze základního rozpisu, jen jsem ji dělala delší a přidávala kapsičky. Zkus si zajít do knihovny a na Marinnu se poptat. Časopis už se na stáncích neprodává, ale někde v knihovně by mohl být.

    OdpovědětVymazat